“Lichaam en geest meer in balans door een persoonlijke aanpak.”

Wil je je lichamelijke en mentale conditie verbeteren of overgewicht tegengaan en heb je daar professionele ondersteuning bij nodig? Vind je het leuk om dat met een vriend of vriendinnen te doen? Dan is Small Group Training met Remy de juiste keuze. Breng jullie gezondheid en conditie in balans.

small group training met remy

Bij jullie thuis, op het werk, in de duinen of op het strand, in jullie fitnessclub, of in mijn studio te Zandvoort trainen onder begeleiding met je eigen Personal Trainer. Maar dan samen met een vriend of vriendin, of misschien je partner. Samen is altijd leuker dan alleen. Bovendien kun je elkaar motiveren, voor en na de training. Binnen een Small Group Training is er ruimte om te trainen met maximaal 4 personen.

Al mijn trainingen hebben een basis in de Ayurveda. Ayurveda is een meer dan 5000 jaar oude Oosterse holistische gezondheidsleer. Het doel is het bereiken van een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. Kortom: lekker in je vel zitten!

Het trainingsprogramma wordt op jullie persoonlijke situatie afgestemd, waarbij we samen kijken naar hoe we jullie doelstellingen kunnen bereiken.

Het is vooral belangrijk dat het trainingsprogramma leuk is om te doen, dan geniet je namelijk meer van de weg naar je doel en is ‘volhouden’ niet aan de orde. Helemaal zodra je in je dagelijkse gang de positieve resultaten van je trainingen ervaart of beleeft en de complimenten die je uit je omgeving hierdoor ontvangt.


Voor wie is small group Training geschikt?

Daar kan ik kort & krachtig over zijn... IEDEREEN. Jong, oud, man, vrouw, dik, dun. Maar maximaal met 4 personen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Stel zelf een groepje samen en neem contact op voor een offerte op maat. Iedereen kan wel een steun in de rug gebruiken. Wat natuurlijk telt is dat je gezonder wordt en blijft. Small Group Training met Remy Draaijer is trainen met resultaat! Jullie worden op een prettige manier gemotiveerd en begeleid om jullie persoonlijke doelstellingen te behalen zonder over jullie grenzen gejaagd te worden.


Ik vind het veel gezelliger om met een vriendin samen te sporten. De training is vaak intensief, maar dat hebben we nodig. Plus Remy weet zoveel!
— Hester, klant

Remy’s personal training pijlers

  • De trainingen bestaan uit balans, coördinatie, krachttraining, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en ontspanningsoefeningen

  • Voedingsadvies

  • Advies ter verbetering van je levensstijl

  • Handvatten ter verbetering van je celstofwisseling

  • Persoonlijke aandacht in jouw gewenste omgeving

  • Plezierig trainen staat centraal

  • Perfecte balans tussen inspanning en ontspanning

  • Een afwisselend trainingsprogramma dat je dichter bij je doelen brengt

  • Trainingsprogramma’s gericht op topsport of blessurepreventie

  • Trainen zonder jezelf te forceren

Ook het alleen opstellen van een trainingsprogramma behoort tot de mogelijkheden. Centraal staat dat jullie je verdere leven lang binnen je mogelijkheden met plezier kunt blijven trainen.


Hoe vaak moeten we trainen?

Jullie kunnen zo vaak trainen met mij als Personal Trainer als je wilt, gemiddeld is dit 1 tot 3 keer per week. De frequentie is afhankelijk van de doelen die jullie hebben. Je kunt er ook voor kiezen om 1 keer per week met mij te sporten en de rest van de week zelf te sporten met een programma dat ik voor jullie samenstel.


Remy bellicon.jpg

over remy

Ik ben sportman in hart en nieren, gediplomeerd trainer en Ayurvedisch Practitioner.

Al meer dan 35 jaar stel ik trainingsprogramma's samen. 10 jaar lang was ik eigenaar van een fitnessclub in Zandvoort en begeleidde daar intensief zowel recreanten als topsporters. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren als Personal Trainer en Health Coach.

Westerse en Oosterse bewegingsvormen zoals fitness, hardlopen, roeien, judo, basketbal, tai-chi, chi-kung, trampolinespringen en yoga, beoefen ik afwisselend van jongs af aan.

Ik geloof dat een gezond leven bestaat uit de combinatie van verschillende factoren: “Mijn voorkeur gaat uit om te bewegen vanuit ontspanning en bewustzijn en zodoende moeiteloos en op een leuke uitdagende manier meer balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht op te bouwen.


aan de slag!

Wil je samen met anderen werken aan jullie doelen? En dat op een leuke en leerzame manier waar jullie je hele leven lang plezier van hebben?

Wil je op een uitdagende manier bewegen en begeleiding krijgen van een Personal Trainer met ruim 35 jaar ervaring?

Maak een afspraak voor een Small Group Training met Remy en ervaar de (nog) verborgen mogelijkheden van je eigen lichaam!

P.S.: Na een training of tussen de trainingen kan ik je ook van dienst zijn met het geven van ontspanningsbehandelingen.


Neem contact op voor meer informatie of om je in te schrijven

Naam *
Naam