“Lichaam en geest meer in balans door een persoonlijke aanpak.”

Wil je je lichamelijke en mentale conditie verbeteren of overgewicht tegengaan en heb je daar professionele ondersteuning bij nodig? Dan is Senioren Training met Remy de juiste keuze. Breng je gezondheid en conditie in balans.

senioren training met remy

Gewoon thuis, in de duinen of op het strand, in je favoriete fitnessclub, of in mijn studio te Zandvoort trainen onder begeleiding met je eigen Personal Trainer.

Of je nu te maken hebt met lichamelijke klachten of niet, door jarenlange ervaring in mijn gezondheidspraktijk kan ik je helpen in beweging te blijven waarbij ik rekening hou met je conditie en lichamelijke gesteldheid. Zelfs als je minder mobiel bent.

Mijn Personal Training heeft zijn basis in de Ayurveda. Ayurveda is een meer dan 5000 jaar oude Oosterse holistische gezondheidsleer. Het doel is het bereiken van een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. Kortom: lekker in je vel zitten!

Het trainingsprogramma wordt op jouw persoonlijke situatie afgestemd, waarbij we samen kijken naar hoe we jouw doelstellingen kunnen bereiken.

Het is vooral belangrijk dat het trainingsprogramma leuk is om te doen, dan geniet je namelijk meer van de weg naar je doel en is ‘volhouden’ niet aan de orde. Helemaal zodra je in je dagelijkse gang de positieve resultaten van je trainingen ervaart of beleeft en de complimenten die je uit je omgeving hierdoor ontvangt.


Voor wie is senioren Training geschikt?

Daar kan ik kort & krachtig over zijn... IEDEREEN. Man, vrouw, dik, dun. Iedereen kan wel een steun in de rug gebruiken. Wat natuurlijk telt is dat je gezonder wordt en blijft. Senioren Training met Remy Draaijer is trainen met resultaat! Je wordt op een prettige manier gemotiveerd en begeleid om je persoonlijke doelstellingen te behalen zonder over je grenzen gejaagd te worden.


Remy weet mij uit te dagen zonder dat ik het gevoel heb dat ik mijn lichaam uitbuit. Hij weet ontzettend veel, niet alleen over bewegen, maar ook over voeding en ontspanning. Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel!
— Ingrid (75), klant

Remy’s personal training pijlers

  • De trainingen bestaan uit balans, coördinatie, krachttraining, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en ontspanningsoefeningen

  • Voedingsadvies

  • Advies ter verbetering van je levensstijl

  • Verbeteren van je balans en coördinatie

  • Persoonlijke aandacht in jouw gewenste omgeving

  • Plezierig trainen staat centraal

  • Perfecte balans tussen inspanning en ontspanning

  • Een afwisselend trainingsprogramma dat je dichter bij je doelen brengt

  • Trainingsprogramma’s voor valpreventie

  • Trainen zonder jezelf te forceren

Ook het alleen opstellen van een trainingsprogramma behoort tot de mogelijkheden.


Altijd kunnen bewegen - ongeacht je conditie

Het begeleiden bij gezondheidsuitdagingen en revalidatie is een van mijn competenties, zowel bij sporters als niet-sporters. In combinatie met gerichte voedings- en andere lifestyle adviezen bespoedigt dit vaak het proces van herstel en het bereiken van je doelstellingen.

Wanneer je ouder wordt, kun je te maken krijgen met ouderdomsklachten. Bewegen gaat niet meer zo makkelijk als vroeger, terwijl bewegen toch een zeer belangrijke rol speelt bij het sterk en mobiel blijven.

Ik geloof dat iedereen kan bewegen, ongeacht de lichamelijk situatie. Zelfs als je minder mobiel bent. ‘Hoe?’ , hoor ik je denken. Met o.a de bellicon® minitrampoline en de oefeningen die ik daarop geef.

Een aantal gezondheidsuitdagingen waar mijn trampoline trainingsprogramma op de bellicon® goed bij werkt zijn:


Hoe vaak moet ik trainen?

Je kunt zo vaak trainen met mij als Personal Trainer trainen als je wilt, gemiddeld is dit 1 tot 3 keer per week. De frequentie is afhankelijk van de doelen die je stelt. Je kunt er ook voor kiezen om 1 keer per week met mij te sporten en de rest van de week zelf te sporten met een programma dat ik voor je samenstel.


Remy bellicon.jpg

over remy

Ik ben sportman in hart en nieren, gediplomeerd trainer en Ayurvedisch Practitioner.

Al meer dan 35 jaar stel ik trainingsprogramma's samen. 10 jaar lang was ik eigenaar van een fitnessclub in Zandvoort en begeleidde daar intensief zowel recreanten als topsporters. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren als Personal Trainer en Health Coach.

Westerse en Oosterse bewegingsvormen zoals fitness, hardlopen, roeien, judo, basketbal, tai-chi, chi-kung, trampolinespringen en yoga, beoefen ik afwisselend van jongs af aan.

Ik geloof dat een gezond leven bestaat uit de combinatie van verschillende factoren: “Mijn voorkeur gaat uit om te bewegen vanuit ontspanning en bewustzijn en zodoende moeiteloos en op een leuke uitdagende manier meer balans, coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en mentale veerkracht op te bouwen.


aan de slag!

Wil je jouw doelen bereiken op een leuke en leerzame manier waar je je hele leven plezier van hebt?

Wil je op een uitdagende manier bewegen en begeleiding krijgen van een Personal Trainer met ruim 35 jaar ervaring?

Maak een afspraak voor Personal Training met Remy en ervaar de (nog) verborgen mogelijkheden van je eigen lichaam!

P.S.: Na een training of tussen de trainingen kan ik je ook van dienst zijn met het geven van ontspanningsbehandelingen.


Neem contact op voor meer informatie of om je in te schrijven

Naam *
Naam