pulsor® balance behandeling

Pulsors bevatten gereinigde kristallen met natuurlijke trillingen waaruit je lichaam ook is opgebouwd. Indien er in je lichaam spanningen zijn opgebouwd kunnen deze door Pulsors in balans worden gebracht.

Pulsor® Balance is een eenvoudige en snelle methode om lichaam en geest in korte tijd diep te ontspannen.

Pulsor® Balance 30 minuten 
Gedurende 30 minuten lig je op een behandeltafel met diverse Pulsors op en rond je lichaam geplaatst volgens een vast patroon.

Pulsor® Balance 60 minuten 
Gedurende 60 minuten worden de Pulsors volgens een persoonlijk uitgeteste legging geplaatst. De afstemming van het plaatsen en eraf halen van Pulsors wordt getest d.m.v. een Acu-Pulsor vanuit je eigen energieveld. Een Acu-Pulsor registreert de vortex polariteit van je lichaam. Dit geeft de nodige informatie om de juiste Pulsor op de juiste plaats te leggen, te laten liggen of eraf te halen.

pulsor.png

waar bestaat een pulsor® balance behandeling uit?

Salon Martens 6.jpg

Dr. Yao, de ontwikkelaar van Pulsors, werkt op fijnstoffelijk innerlijke energieniveaus, waarbij hij gebruik maakt van resonantie i.p.v. toepassing van kracht van buitenaf om gewenste resultaten te bereiken. Zoals bijvoorbeeld bij een massage het geval is.

Het resultaat is een behandelwijze waarbij gebruik wordt gemaakt van Pulsors, die automatisch synchroniseren met de lichaamsenergieën. Ze helpen het lichaam te versterken en te reinigen. Wanneer fijnstoffelijke energieën op die manier versterkt worden, komt het zelf helend vermogen van het lichaam op gang. 

Bij een behandeling is een interactie van energie tussen de behandelaar en cliënt van grote betekenis. Toch is het zo dat een groot deel van de Pulsor® Balance passief ondergaan wordt. Dit houdt in dat Pulsors op juiste plaatsen worden gelegd en de behandelaar de cliënt laat liggen nadat hij de Pulsors heeft gearrangeerd en bepaalde handbewegingen heeft uitgevoerd. 

Het is echter ook mogelijk dat hij de Pulsors na verloop van tijd anders legt om specifieke of algemene resultaten te verkrijgen. De Pulsor® Balance behandelaar werkt niet manipulerend, maar handelt naar aanleiding van de informatie die hij via een Acu-Pulsor vanuit de vortex-energie-polariteit van de cliënt aangegeven krijgt.

Op deze wijze kunnen oorzaken van blokkades worden behandeld zonder dat de Pulsor® Balance behandelaar zich laat leiden door “persoonlijke inmenging”. 

Pulsors kunnen heel goed samen met andere behandelvormen en middelen worden toegepast, waardoor deze efficiënter werken. 

Na een Pulsor® Balance behandeling ervaart men vrijwel altijd een diepe ontspanning van het zenuw- en spierweefsel. Een bijkomend voordeel is dat het herstel plaats blijft vinden lang nadat de Pulsors verwijderd zijn. Men voelt zich in alle opzichten ontspannen en ‘opgeladen’.

Omdat ze voor hun werking afhankelijk zijn van natuurlijke energieën, kunnen Pulsors ook gebruikt worden om positieve omgevingsenergie te versterken en negatieve te corrigeren. 


Prijzen

Maak een afspraak voor een Pulsor® Balance behandeling:

  • 30 minuten: €45,-

  • 60 minuten: €75,-


Remy bellicon.jpg

over remy

Ik ben sportman in hart en nieren, gediplomeerd trainer en Ayurvedisch Practitioner.

Al meer dan 35 jaar stel ik trainingsprogramma's samen. 10 jaar lang was ik eigenaar van een fitnessclub in Zandvoort en begeleidde daar intensief zowel recreanten als topsporters. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren als Personal Trainer en Health Coach.

Westerse en Oosterse bewegingsvormen zoals fitness, hardlopen, roeien, judo, basketbal, tai-chi, chi-kung, trampolinespringen en yoga, beoefen ik afwisselend van jongs af aan.

Ik geloof dat een gezond leven bestaat uit de combinatie van verschillende factoren: “Mijn voorkeur gaat uit om te bewegen vanuit ontspanning en bewustzijn en zodoende moeiteloos en op een leuke uitdagende manier meer balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht op te bouwen.


Neem contact op voor meer informatie of om een pulsor® balance behandeling te boeken

Naam *
Naam