trampoline lessen voor groepen op de bellicon®

Trampoline lessen bestaan over het algemeen uit balans, coördinatie, uithoudingsvermogen, krachttraining, flexibiliteit en ontspanningsoefeningen. De lessen zijn geschikt voor de beginner, gevorderde en topsporter. Afhankelijk van de lichamelijke gesteldheid van de groep is de intensiteit van de training low-, middle- of high impact of een combinatie ervan.

Vergis je niet, de training is zeer uitdagend en bovendien door de hoge fun factor buitengewoon leuk om te doen!


Voor wie zijn de lessen geschikt?

De trampoline lessen zijn geschikt voor iedereen, jong, oud, man, vrouw, dik, dun. Iedereen kan een groepsles op de bellicon® trampoline volgen.

De lessen zijn ontwikkeld voor mensen die graag hun fitness niveau, balans, spierkracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. Een typische trampoline les is gericht op het verbranden van calorieën, meer energie opbouwen en lekkerder in je vel zitten. En dit allemaal terwijl je geniet van de zachte en subtiele uitwerking die de bellicon® op je lichaam heeft.

Groepslessen worden gegeven bij jou op locatie. We kunnen groepslessen verzorgen voor maximaal 20 personen per les.


de bellicon®

Ik maak gebruik van de beste minitrampoline ter wereld, de bellicon®.

Conventionele mini trampolines maken gebruik van harde, piepende metalen veren. De bellicon® minitrampoline beschikt over een zeer geavanceerd gepatenteerd veringssysteem op basis van elastiekringen. Deze elastiekringen zorgen voor een totaal ander 'springgevoel', dat je moet voelen om het te kunnen geloven.

Deze uiterst rekbare elastiekringen zorgen ervoor dat de springmat veel dieper en vrijwel geluidloos wordt ingedrukt. Zo wordt namelijk een groot deel van de remenergie vastgehouden, die vervolgens in de opwaartse beweging weer bijna helemaal vrijkomt.

De elastische trillingen zijn niet alleen veel minder belastend voor rug en gewrichten, maar zijn in allerlei opzichten ook goed voor lichaam en geest. Het heerlijke gevoel dat je al na een paar sprongen ervaart, is niet in cijfers uit te drukken. Waarschijnlijk brengt het je onbewust terug naar je onbezorgde kindertijd. Hoe dan ook zal je genieten van de ervaring.


trampoline groepslessen op locatie

Wil je jouw doelen bereiken op een leuke en uitdagende manier?

Lijkt het je leuk om een trampoline les te organiseren? Neem dan contact met ons op.

We verzorgen groepslessen voor:

  • Bedrijven en verenigingen

  • Particulieren

  • Scholen

  • Sportclubs

  • Fysio therapie centra


Neem contact op voor meer informatie of om je in te schrijven

Naam *
Naam