Dr. George T.F. Yao 

*2) Foto DR.George T.F. Yao old.jpg

Dr. Yao werd in 1922 in China geboren, hij studeerde af als chemisch ingenieur en nadat hij in Hong Kong enige tijd werkte aan de eerste toepassingen van elastisch nylon, ging hij in Californië als ruimtevaartingenieur voor Hughes Aircraft werken. Daar deed hij veel ervaring op en studeerde verder in moleculaire fysica, inclusief speciale materialen en kristallen die in de elektronica worden gebruikt.

Hij werkte uitgebreid aan materialen waarmee de terugkeer modules van de eerste Amerikaanse satellieten bedekt moesten worden, later verliet hij Hughes Aircraft en studeerde af als natuurgenezer. 

Ook studeerde hij polariteits-therapie bij Dr. Randolph Stone en acupunctuur. De combinatie van zijn Oosterse achtergrond en fijngevoeligheid, plus bovengenoemde talenten en interesses leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van Pulsors. 

Met zijn methode werd hij ook wel “The Healers Healer” genoemd.

Pionier

Dr. Yao ontwikkelde een baanbrekende methode voor het gebruik en begrip van wezenlijke dualiteit in de natuur om genezing te bevorderen. 

Omdat het filosofisch of kosmisch inzicht vereist om de diepgang te vatten die in de eenvoud van zijn ontdekking tot uitdrukking komt, wordt zijn werk door veel conventionele wetenschappers over het hoofd gezien. 

Toch, in de tijd waar we nu in leven, en de wetenschap nieuw leven ingeblazen wordt door een begrip van de elementaire kosmische patronen van energie-uitwisseling, acht ik de invloed van het onderzoek van deze pionier van grote betekenis! 


Neem contact op voor meer informatie en prijzen

Naam *
Naam