Wil je je lichamelijke en mentale conditie verbeteren of overgewicht tegengaan en heb je daar professionele ondersteuning bij nodig? Wil je verder gaan dan alleen trainen en graag leren hoe je een gezonde levensstijl voor jezelf kan ontwikkelen? Meld je dan aan voor coaching met Remy.


een coaching programma voor jouw doelen

In mijn coaching programma’s maak ik graag een op maat gemaakt programma op basis van jouw doelstellingen. Uiteraard kun je Personal Training bij mij volgen, maar kunnen we ook een stap verder gaan om ervoor te zorgen dat je nog lekkerder in je vel zit.


Gesprek & werkwijze

Bij een eerste ontmoeting ontstaat helderheid over je achtergronden en doelstellingen.

Ik kan je helpen meer inzicht te krijgen in je huidige gezondheidssituatie en samen met jou een stappenplan maken om deze te helpen verbeteren.

Het stappenplan bestaat uit verschillende elementen, waaronder: voedingsadvies, aanvullingen op voeding, reiniging van het lichaam, ontspanningsoefeningen en lichaamsbeweging.

Eigen verantwoordelijkheid en het verbeteren van het zelf helend vermogen van het lichaam liggen mede ten grondslag aan kwaliteit van leven.


Voedingsadvies

Er kan een persoonlijk voedingsprogramma voor je worden samengesteld.

Energierijke voeding en suppletie is een belangrijke basis voor gezonde cellen en vitaliteit.

De voedingswaarde van een voedingsmiddel en de opneembaarheid ervan in je lichaamscellen is bepalend voor de opbouw en handhaving van je gezondheid. Wat voor de een goed is kan voor een ander belastend zijn.

Een gezond en stabiel lichaamsgewicht wordt mede bepaald door het consumeren van de juiste voeding en een gebalanceerd metabolisme.

Reinigingsadvies

Als je lichaam van binnen gereinigd is (je organen zoals lever, nieren en darmen) kun je gemakkelijker voedingstoffen in je cellen opnemen en afvalstoffen afgeven.

Je voelt je dan veel energieker en meer ontspannen.

Je lichaam kan zowel mentaal, emotioneel als fysiek opgeruimd worden.

Blokkades kunnen ontstaan zijn door verkeerde voeding, negatieve gedachten, stress, traumatische ervaringen en een vervuilde leefomgeving (bijv. elektromagnetische straling en chemicaliën).

In onze coachingsgesprekken gaan we samen op zoek hoe jij het beste jouw blokkades kan aanpakken.

Ontspanningsoefeningen

jared-rice-NTyBbu66_SI-unsplash.jpg

Regelmatig toepassen van ontspanningsoefeningen zorgen voor meer inzicht, overzicht, focus, verantwoordelijkheid en eigenwaarde. Hetgeen een belangrijke basis is bij het nemen van belangrijke stappen voor het inrichten van het leven dat je echt wil. Je komt lichamelijk en geestelijk meer in balans, waardoor je beter om kunt gaan met de uitdagingen van alledag.

Ik geef je een aantal praktische oefeningen die je hierbij goed kunnen helpen.

Lichaamsbeweging

Ik stel al meer dan 35 jaar bewegingsprogramma’s samen.

Mijn bewegingsprogramma’s bevatten vijf fitness pilaren: spierkracht, spieruithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en (fijn)motoriek.

Vooral het plezier in bewegen en respect voor je zwakke schakels in je lichaam staan centraal.

Bij personal training ligt de nadruk op de balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij we optioneel gebruik kunnen maken van de schitterende natuur in Zandvoort en omgeving zoals de duinen, bos en het strand.

Er wordt een afwisselend trainingsprogramma voor je samengesteld, dat leuk is om te doen, en je steeds weer een stapje dichterbij je doelstelling brengt, zonder jezelf te forceren.

Een greep uit de mogelijkheden: wandelen, power walking, joggen, hardlopen, fietsen, roeien, krachttraining (eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en apparaten), fitness, bootcamp, kettlebell training, (kick)boksen, touwtjespringen, bellicon® minitrampoline, cardio fitness, stretching, chi kung, zonnegroet, fontein der Jeugd, ontspanningsoefeningen en meer…

Verder kan ik een sport specifiek trainingsprogramma voor je opstellen met als doel blessure preventie en/of het behalen van betere resultaten bij de sport die je beoefend. Bijvoorbeeld: tennis, golf, hockey, voetbal, windsurfen, kiten, skiën, snowboarden, basketbal, volleybal, etc.

Ook kan ik enkel een trainingsprogramma voor je opstellen dat je zelfstandig uitoefent.

Na een training of tussen de trainingen kan ik je ook van dienst zijn met het geven van een ontspanningsbehandeling.


Remy bellicon.jpg

over remy

Ik ben sportman in hart en nieren, gediplomeerd trainer en Ayurvedisch Practitioner.

Al meer dan 35 jaar stel ik trainingsprogramma's samen. 10 jaar lang was ik eigenaar van een fitnessclub in Zandvoort en begeleidde daar intensief zowel recreanten als topsporters. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren als Personal Trainer en Health Coach.

Westerse en Oosterse bewegingsvormen zoals fitness, hardlopen, roeien, judo, basketbal, tai-chi, chi-kung, trampolinespringen en yoga, beoefen ik afwisselend van jongs af aan.

Ik geloof dat een gezond leven bestaat uit de combinatie van verschillende factoren: “Mijn voorkeur gaat uit om te bewegen vanuit ontspanning en bewustzijn en zodoende moeiteloos en op een leuke uitdagende manier meer balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht op te bouwen.


aan de slag!

Wil je jouw doelen bereiken op een leuke en leerzame manier waar je je hele leven plezier van hebt?

Wil je op een uitdagende manier gecoacht worden om weer controle te krijgen over jouw leefwijze?

Maak een afspraak en ervaar de (nog) verborgen mogelijkheden van je eigen lichaam!


Neem contact op voor meer informatie of om je in te schrijven

Naam *
Naam