DE BELLICON® mini trampoline

RD twist bellicon.jpg

Ik maak gebruik van de beste minitrampoline ter wereld, de bellicon®.

Conventionele mini trampolines maken gebruik van harde, piepende metalen veren. De bellicon® minitrampoline beschikt over een zeer geavanceerd gepatenteerd veringssysteem op basis van elastiekenringen. Deze elastiekringen zorgen voor een totaal ander 'springgevoel', dat je moet voelen om het te kunnen geloven.

Deze uiterst rekbare elastiekringen zorgen ervoor dat de springmat veel dieper en vrijwel geluidloos wordt ingedrukt. Zo wordt namelijk een groot deel van de remenergie vastgehouden, die vervolgens in de opwaartse beweging weer bijna helemaal vrijkomt.

De elastische trillingen zijn niet alleen veel minder belastend voor rug en gewrichten, maar zijn in allerlei opzichten ook goed voor lichaam en geest. Het heerlijke gevoel dat je al na een paar sprongen ervaart, is niet in cijfers uit te drukken. Waarschijnlijk brengt het je onbewust terug naar je onbezorgde kindertijd. Hoe dan ook zal je genieten van de ervaring.


Waar kun je de bellicon® allemaal bij inzetten?

Of je nu aan je conditie wilt werken, wilt afvallen, je houding verbeteren, je balans beter wilt leren bewaren of gewoon met plezier bewegen, het kan allemaal op één apparaat: de bellicon® mini trampoline. Gewoon in het comfort van je eigen huis, wanneer het jouw uitkomt. En het mooiste is: het tovert een glimlach op je gezicht, dus het is ook nog eens leuker en makkelijker vol te houden dan andere trainingen.

Met de bellicon® zet je al je 656 spieren aan het werk. Een elastisch, degelijk en uitdagend trainingsapparaat welke geschikt is om een verscheidenheid aan gezondheidsklachten te verhelpen.

Een aantal gezondheidsuitdagingen waar de bellicon® goed bij werkt zijn:

De bellicon® modellen op een rijtje

De bellicon® modellen op een rijtje


Kwaliteit ‘Made in Germany’

Fitnessgoeroes, artsen, therapeuten, sporters, medewerkers van gezondheidsinstellingen, ze zijn er allemaal van overtuigd dat de bellicon® de beste minitrampoline ter wereld is. Waarom ze dat vinden? Omdat de bellicon® op een 'gründliche' manier in Duitsland is gemaakt en er dus niets aan het toeval is overgelaten. Kwaliteit ‘Made in Germany’ dus. En dat merk je. Tijdens de productie is rekening gehouden met de strengste milieueisen en zijn bovendien alleen de allerbeste materialen gebruikt. Daarnaast is de trampoline in 400,000 verschillende configuraties verkrijgbaar.

0031-productie-Made-in-Germany-Duitsland.png

Nieuwsgierig geworden naar wat de bellicon® voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op de bellicon website. Of neem contact op met mij voor meer informatie. Ik kan je uitgebreid adviseren en helpen om het juiste model uit te kiezen. Tevens heb ik een showroom in Zandvoort waar je de modellen kan komen testen en bestellen. Neem contact op voor een afspraak via het formulier hieronder of +31 6 54 32 36 89.

Neem contact op voor meer informatie

Naam *
Naam