trampoline workshops bij jou op kantoor

KPN (afdeling digitalisering te Amsterdam) heeft zichzelf als pionier bewezen door het bellicon Workplace concept succesvol te introduceren bij hun werknemers.

Personal Trainer, Health en Lifestylecoach Remy Draaijer verzorgt een boeiende workshop met betrekking tot gezond bewegen bij jou op de werkvloer. De workshop bestaat uit een trampoline les van 30-45 minuten. Ervaar een leuke, uitdagende en dynamische les met je collega’s! Daarnaast zal hij meer vertellen over hoe je meer beweging kunt inbrengen op de werkvloer. De bellicon® mini trampoline is hierbij hét apparaat dat op meerdere niveaus ingezet kan worden.

Wil je op een originele en effectieve manier jezelf en je medewerkers in beweging brengen, ziekteverzuim tegengaan en de energie en productiviteit verhogen? Maak dan een afspraak. Wij sturen je graag een offerte op maat.

Jij en je medewerkers zullen daarna staan te springen om weer aan de slag te gaan :).


“Het was leuk en verfrissend, het was wel goed even iets anders te doen naast het werk. Je zit toch krampachtig achter je computer en dan is het wel lekker om alles even los te gooien”
— KPN medewerker

waarom is bewegen op de werkvloer essentieel?

Steeds meer blijkt zitten het nieuwe roken te zijn.- Professor Frank Backx Hoogleraar klinische sportgeneeskunde

RD twist bellicon.jpg

Gemiddeld brengen wij Nederlanders een derde van ons leven zittend door. Zittend op ons werk achter een bureau, zittend in de auto en vervolgens zittend op de bank om TV te kijken. Het werkt welvaartsziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk en overgewicht in de hand. Van alle Nederlandse werknemers meldt gemiddeld 47% zich weleens ziek. Per verzuimende werknemer kunnen de kosten voor een bedrijf wel oplopen tot wel €250 per dag.

Om welvaartsziekten een halt toe te roepen is naast gezond eten ook lichaamsbeweging zeer belangrijk. Uit onderzoek van TNO blijkt dat enkel sporten na werktijd niet voldoende is om er gedurende de werkdag voor te zorgen dat je concentratie, zuurstofopname en bloedsomloop gestimuleerd worden. Deze kan je het beste activeren gedurende de werkdag door elke 1-2 uur enkele minuten matig intensief te bewegen.

bellicon workspace

bellicon Nederland heeft het unieke 'bellicon Workspace' programma ontwikkeld voor bij jou op de werkvloer. Door alleen al rustig te bouncen op de bellicon® trampolines wordt je bloedsomloop gestimuleerd, en neemt je concentratie, productiviteit en energie toe. De bellicon® mini trampoline zorgt er door zijn speciale elastieken vering voor dat er geen schokbelasting op je rug en gewrichten is.

Een onderdeel van het bellicon Workspace concept is dat je in 3 minuten tijd, tussen de bedrijven door, in werkkleding, zonder te transpireren een aantal oefeningen kunt doen die zorgen voor een betere bloedcirculatie en meer focus. En als je platte zolen hebt, dan kunt je je schoenen ook aanhouden. Wel zo gemakkelijk.


aan de slag!

Lijkt het jou leuk om jouw medewerkers op een leuke manier in beweging te krijgen?

Heb je zin om het kind weer in je naar boven te halen samen met je collega’s?

Boek dan een trampoline workshop bij jou op de werkvloer!


Neem contact op voor meer informatie of voor een offerte op maat

Naam *
Naam